Over Annemiek


 
 
 
NRC
 
 
 
 
 

Wat deed ik

Annemiek is in 1990 begonnen met de opleiding aan de HSA Amsterdam en later voor zichzelf begonnen als professioneel kunstenaar.

Annemiek maakt customized keramiek en geeft ook les in keramiek in haar atelier. Ze verteld dat ze altijd vanaf haar kindertijd met haar handen in de klei heeft gezeten en dat ze het heel logisch vond om hier mee verder te gaan.

Ze noemt het zelf gewoon “kleien” niks sjiek boetseren. Het is heerlijk om te creëren met je handen en helemaal in je werk opgaan. Haar inspiratie haalt ze uit de wandelingen met haar hond in de natuur.


Huur me in

In de afgelopen jaren heb ik aan verschillende projecten bijgedragen, die cliënten hebben geholpen om hun doelen te bereiken. Ik ben beschikbaar om nieuw werk aan te nemen. Bekijk hieronder mijn contactgegevens en neem contact met me op.

Werk met me samen

Mijn vaardigheden en specialiteiten zijn sterke communicatie tussen personen, zelfmotivatie, en plannen, prioriteren en organiseren van werk.

Volg mij

In mijn portfolio worden verschillende commerciële en persoonlijke projecten weergegeven waar ik tijdens mijn carrière aan heb gewerkt. Abonneer je op mijn site om een update te ontvangen wanneer ik nieuwe content toevoeg.